Målare sätter färg på tillvaron

Ljust och fräscht med mycket vitt – eller starka färger och härliga mönster i en salig blandning. Oavsett vad du föredrar på väggarna i ditt hem, kan vi stå till tjänst och hjälpa till. Vi är ett professionellt måleri med bas i Täby strax norr om Stockholm, med många års erfarenhet och bred kompetens kring allt som har med måleri att göra – såväl interiört som exteriört. Hos oss arbetar ett gäng duktiga, kreativa och noggranna målare, som alla har fokus på att möta samtliga av våra kunders förväntningar – och leverera målarjobb av bästa, möjliga kvalitet. Vi är inte annorlunda för att vi kan rolla färg på väggar och renovera slitna fasader. Vi är annorlunda för att vi brinner för kundservicen, för hantverket och för att göra skillnad med färg och kulör.

målare

Kompetens, noggrannhet och flexibilitet

Som målare vet vi att inget målarjobb är det andra likt, precis som ingen av våra kunder är någon annan lik. Människor har olika krav, önskemål och drömmar när det kommer till inredningsprojekt och renoveringsarbeten – och olika lokaler har olika förutsättningar. Med vår samlade expertis och vår mångåriga erfarenhet som målare har vi både förmåga och kapacitet att ta oss an alla olika typer av projekt. Oavsett omfattning, och oavsett svårighetsgrad. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort, för enkelt eller för komplicerat. Vi är kompetenta och flexibla, och utför varje uppdrag effektivt och med stor precision och noggrannhet.

Hela Stockholms målare

Bor du i en annan del av Stockholm men önskar anlita oss som målare i Täby ändå? Inga problem. Vårt måleri utgår från Täby, men vi åtar oss gärna uppdrag i andra delar av stan också. Vi målar såväl innerstadshem i city, som villor, fritidshus och lägenheter ute i kranskommunerna. Vill du läsa mer om vad vi kan erbjuda och hur du gör för att anlita oss? Ta gärna en titt under avsnittet Våra tjänster, där du finner ett urval av vad vi kan hjälpa till med. Hittar du inte det du söker? Hör av dig till via mail eller telefon, så hjälper vi dig.

Varmt välkommen till ett proffsigare, bättre och mer personligt måleri.