Om oss

Hängivna yrkesproffs med lång erfarenhet, bred kompetens och rejält med arbetsglädje. Lägg därtill en riktigt bra känsla för kundservice, och ett särskilt vasst sinne för färg och form. En personligare, bättre och mer pålitlig firma att anlita för renoveringar och hemmaprojekt är svårt att hitta. Vi förändrar, förbättrar och förnyar ditt hem när du själv inte har tid, engagemang eller kunskap som räcker till. Dessutom gör vi det snabbt och effektivt, och till rimliga priser – så att du kan få både tid och pengar över till annat.

Låt oss göra verklighet av ditt drömprojekt

Längtar du efter en uppfräschning av fasaden på ditt hus? Eller ny färg och nya, härliga tapeter inomhus? Kanske drömmer du bara om att få de där golv- och taklisterna målade tillslut. Ett drömprojekt kan vara såväl stort som smått, och såväl enkelt som tidskrävande. Oavsett vilket projekt du önskar göra verklighet av hemma, står vi beredda att hjälpa till. Anlitar du oss kan du dessutom alltid känna dig trygg med att arbetet görs enligt fackmannamässig standard, samt att vi arbetar så snabbt och effektivt som möjligt. Utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten och slutresultatet förstås. Vi utför målnings- och renoveringsarbeten som håller lika bra i framtiden, som nu.

Vi tar hand om våra kunder

Vid sidan av yrkesexpertis, kompetens och noggrannhet är bra kundservice vår främsta prioritet. Utan nöjda kunder kan vi som målare i Täby nämligen inte fortsätta med det vi gör. Hos oss får du alltid ett trevligt och personligt bemötande, och vi är alltid lyhörda inför dina åsikter.